Wat doen wij?

DJ Dave Producties is gespecialiseerd in o.a. het draaien op feesten/partijen, uw (bedrijfs)feest organiseren van A tot Z, losse verhuur en technische ondersteuning.

Omdat DJ Dave Producties voorheen begon als drive-in show en deze inmiddels, dankzij de vele klussen, tot een professioneel verhuurbedrijf is uitgegroeid, kunt u ook bij ons terecht voor de huur van apparatuur. Buiten het draaien op evenementen, kunt u bij ons terecht om apparatuur te huren voor bijvoorbeeld uw eigen feest of wanneer u een DJ bent en niet beschikt over eigen apparatuur. Hierdoor hoeft u dus niet gelijk duizenden euro’s in apparatuur te investeren, maar kunt u het gewoon per dag bij ons huren. Het is daarbij ook mogelijk dat wij de hele set voor u opbouwen. Zeker als u een DJ bent, is dit ideaal. We kunnen een regeling treffen, zodat u op de locatie aankomt en alle apparatuur voor u aangesloten en werkend is. Ook wanneer uzelf een verjaardag of iets dergelijks viert, kunt u een set bij ons huren. Het is zelfs mogelijk dat wij een playlist met achtergrondmuziek voor u maken. Wij komen de set opbouwen, zetten de muziek aan, en komen s’ avonds alles weer ophalen. U heeft hier dus geen omkijken naar. Het is daarbij uiteraard ook mogelijk om een DJ bij te boeken.

Voor verenigingen en/of vaste locaties en dergelijke, is het ook mogelijk om een regeling te treffen in het geval u vaak terugkomt. Dit is bijvoorbeeld handig voor vaste locaties waar regelmatig licht-, geluid- en videoapparatuur nodig is. U krijgt bij deze service een hoge korting en kunt wanneer u wilt professionele apparatuur huren voor bodemprijzen. Ditzelfde geldt voor locaties waar vaak technische ondersteuning vereist is, zoals bijvoorbeeld op locaties waar veel presentaties e.d. gedaan worden. Met deze regeling kunt u met hoge korting opgeleid personeel inhuren, die ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zonder dat u daar enige omkijken naar heeft!
Daarbij is het ook mogelijk om apparatuur in ‘stock’ te krijgen. Wanneer u bijvoorbeeld meermaals per week projectors en/of speakers e.d. nodig heeft, kunt u de apparatuur gewoon op locatie houden en bespaart u hiermee dus ook transportkosten en opbouw/afbouw.

Wanneer het niet rendabel is om elke keer apparatuur in te huren, kunnen wij ook een vaste installatie voor u installeren. Denk hierbij aan projectors met projectiescherm, muziekcomputers of een vaste geluidsinstallatie met microfoons.
Indien u geïnteresseerd bent, komen wij vrijblijvend op gesprek en nemen de mogelijkheden met u door en wat voor investering door u hiervoor nodig is. Het is daarbij ook mogelijk om apparatuur te leasen, zodat u niet gelijk heel veel geld hieraan kwijt bent.
Wanneer het complete systeemplan is uitgedacht en met u is afgestemd, installeren wij alle apparatuur en nemen wij alles met u en eventuele personeelsleden door, zodat u niet voor elke gelegenheid een technicus hoeft in te huren.
Daarnaast kunt u bij een vaste installatie ook een goedkoop onderhoudscontract afsluiten, zodat een paar keer per jaar alle apparatuur gecontroleerd en onderhouden wordt. Daarbij lossen wij uiteraard ook storingen op die gedurende het onderhoudscontract ontstaan.

DJ Dave Producties is wekelijks op het pad om te draaien op evenementen en voor verhuurklussen… maar wist u dat wij ook een volledig feest kunnen organiseren?
Dankzij onze partners zijn wij in staat om uw evenement volledig te organiseren!
Wat dacht u van een bedrijfsfeestje voor al uw trouwe medewerkers?
Gezellig met al uw medewerkers in een mooie tent voorzien van alle mogelijkheden! Denk hierbij aan o.a. bediening, muziek, verlichting, heaters en een bbq met een ijsje als toetje?
en dit is nog maar een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden.

Comments are closed.